Spar penger på drivstoff

Spar penger på drivstoff

Drivstoff rabatt - Bensin rabatt og ID-tyveriBilkjøring er en nødvendighet for de fleste. Å kutte ned på selve kjøringen kan være vanskelig, og selv med litt kutting her og der kan drivstoffutgiftene bli uforholdsmessig dyre. Heldigvis finnes det en løsning som gjør det lettere å prioritere å brukene pengene sine på andre ting.

365Privat er et trygt og konkurransedyktig kredittkort som har kan benyttes uavhengig av hvilken hovedbank du er kunde hos. Kortet kan kombineres med Turbospar fra 365Direkte som er en fleksibel sparekonto med høy rente og månedlig kapitalisering. Ikke minst har kortet en svært god drivstoffrabatt. Benytter du deg av kortet når du tanker hos Esso i Norge får du hele 90 øre rabatt fra første liter du fyller – hele året. Det kan bli mye penger på sikt!


Fyll tanken på riktig tidspunkt – ikke bare på søndager

Det er ikke bare ved hjelp av et kredittkort du kan kutte ned på drivstoffutgiftene. Tidligere ble drivstoffprisen alltid justert på mandager, så falt prisene jevnt frem til neste justering. Dette førte til at det alltid var billigst å fylle drivstoff på søndager. Dette mønsteret er nå forandret. Nå settes ny veiledende pris mandag og prisen er så fallende til torsdag hvor det settes en ny veiledende pris.

Det er mye å spare på å fylle tanken når det er lavest drivstoffpris. Kombinerer du dette med kredittkortet 365Privat får du virkelig gjort et innhogg i denne nødvendige, men lite morsomme utgiften. For det kan være en del å spare selv om rabatten kanskje ikke virker så stor i utgangspunktet.

Om du kjører 12 000 kilometer i året, og en har en bil som bruker 1 liter per mil, vil du spare 1 140 kroner i året dersom du alltid tanker på Esso-stasjoner.


 

365Direkte har flere fordeler våre kunder setter stor pris på: 

  • Markedsledende drivstoffrabatt på 90 øre/l 

  • Sparekonto med høy rente på 1,81% og månedlig utbetaling

  • Tilgang til bonusprogrammet, Danske Bank Reward


Send inn en søknad om kortet i dag.


Dersom du skulle ha noen spørsmål til vårt kredittkort, sparekontoen vår eller bare ønsker generelle tips om handel på nett og i utlandet kan du alltid ta kontakt med oss på telefon 987 00 365 eller via vårt kontaktskjema.


Vi er her for å hjelpe deg med sparingen!

 


Avklaringer og disclaimer

* Rabatt på totalt 90 øre en kombinasjon av Esso-rabatt på 34 øre og cashback på 3,65 %. Det vil si at en pumpepris på 15,34 kroner gir en cashback på 56 øre.

** 365Direkte er en enhet i Danske Bank

*** 365Privat er kredittkort som tilbys av 365Direkte

**** Turbospar er et spareprodukt som tilbys av 365Direkte​​​​​