Derfor bør du ha et kredittkort i bakhånd!

Derfor bør du ha et kredittkort i bakhånd!

Hvorfor bruke kredittkort i utlandet og på ferie - 365Direkte

Uforutsette utgifter har en lei tendens til å dukke opp når det passer dårligst. Og det virker lite fristende å vente til neste lønning med å kjøpe ny vaskemaskin, eller reparere bilen. Dette er bare noen av grunnene til at alle bør ha et kredittkort i bakhånd.


 

Det snakkes mye om å gå i luksusfellen, og at kredittkortet er sikreste veien dit. Likevel er dette noe alle banker tilbyr. Det er viktig å påpeke at man absolutt skal være forsiktig med kredittkortbruken sin, og aldri ha en stor utestående saldo da renteutgiftene kan bli høye. 

Likevel er kredittkort et av de smarteste verktøyene innen forbrukerøkonomi, dersom man bruker det riktig.


 

Kredittkort – slik det er ment å brukes

Kredittkortet kan hjelpe deg med å jevne ut forbruket ditt dersom noe uforutsett skulle oppstå. Kredittkortet 365Privat fra 365Direkte er et trygt kredittkort som kan brukes til nettopp dette. I tillegg gir kortet en drivstoffrabatt på 90 øre per liter fra første liter hos alle Esso-stasjoner i Norge og 2% cashback på alle andre bensinstasjoner i hele verden.


Bestill kredittkort - 365Direkte


 

Trygghet når du trenger det mest

Det finnes mange aktører på kredittkortmarkedet i dag. Derfor er det ekstra viktig å velge det kredittkortet som gir deg tryggheten, stabiliteten og den økonomiske fleksibiliteten du fortjener. 365Privat er et slikt kort. Uansett om de uforutsette utgiftene oppstår når du er på reise eller hjemme, kan det være godt å ha et kredittkort.


 

Hold oversikten over kredittkortgjelden og følg med

Du skal alltid være ekstra oppmerksom på kredittkortgjelden din. De fleste kredittkort har en ganske høy rente, noe som gjør at de tingene du kjøper fort kan koste mer enn de smaker dersom du ikke er på vakt. 


Sørg alltid for å betale regningene til tiden, og forsøk etter beste evne å betale kredittkortet helt ned før du tar det i bruk igjen. Husk at kredittkort ikke skal være nøkkelen til enkel lykke, men et kort du har i bakhånd til livets uforutsette hendelser. Dette betyr selvsagt ikke at man ikke skal kunne bruke et kredittkort til ting man ønsker seg. 

Er du for eksempel i utlandet og vet du får lønn kort tid etter hjemreise kan et kredittkort sørge for at du får med deg det du vil i kofferten hjem.


 

Hvorfor bruke kredittkort i utlandet

Leie bil i utlandet med kredittkort fra 365Direkte

Siden kredittkort som 365Privat ikke er direkte koblet opp mot din private konto er det et svært trygt alternativ på reise. Skulle kortet bli stjålet, eller du blir utsatt for kortsvindel kan du være tryggere da pengene på kortet en bankens penger, og ikke dine egne. Du skal selvsagt alltid være forsiktig med hvor du bruker kortet ditt i utlandet, og du bør ikke la et kredittkort bli en sovepute.

 

I vår tid er det også overraskende mange steder i utlandet hvor man trenger et kredittkort som sikkerhet for bestillinger av hotell eller leiebil. Dette gir bedriften i andre enden trygghet på at de får pengene sine dersom noe uforutsett skulle oppstå, samtidig som man slipper å ha store beløp reservert på sin lønnskonto ved reservasjon av hotell og leiebil.


 

Gi deg selv trygghet og fleksibilitet

Økonomisk fleksibilitet gir deg en trygghet dersom uforutsette hendelser oppstår. Er du nøye og forsiktig med kredittkortbruken din finnes det bare fordeler. Bestiller du 365Privat fra 365Direkte får du drivstoffrabatt hos Esso i hele Norge på 90 øre per liter fra første liter.Send inn en søknad om kredittkortet 365Privat i dag, eller ta kontakt med oss dersom du skulle ha noen spørsmål på telefon 987 00 365 eller via vårt kontaktskjema.


Bestill kredittkort - 365Direkte 

Vi er her for å hjelpe deg!


 


Avklaringer og disclaimer.

 

 NB! Bestillingen gjøres i Danske Banks systemer. Du kan bruke din eksisterende BankID.


* Eff.rente 25,53%, 15.000,- o/12mnd. Kostnad: 1929,- Totalt 16.929,-
** Rabatt på totalt 90 øre en kombinasjon av Esso-rabatt på 34 øre og cashback på 3,65 %. Det vil si at en pumpepris på 15,34 kroner gir en cashback på 56 øre.
*** 365Privat er et kredittkort som tilbys av 365Direkte 
**** 365Direkte er en enhet  i Danske Bank