Spar mer til de som kommer etter deg - 365Direkte

Spar mer til de som kommer etter deg - 365Direkte

Spar mer til de som kommer etter deg

Spar mer med Turbospar - Sparekonto uten risiko
Det handler ikke alltid om hvor mye du kan spare, men hvor smart du klarer å spare. Nordmenn er flinke til å spare, men ønsker stadig å spare mer. Få de beste tipsene til hvordan du kan spare enda smartere.  

 

 

 

Nordmenn ønsker å spare mer i inneværende år, enn året før, og de fleste sparer til konkrete mål som bolig, bil, hytte eller ferie. Det viser en undersøkelse utført av Ipsos i 2017 om nordmenns sparevanerKonkrete sparemål er lurt, men også å spare til fremtiden på en smart måte.


Fra BSU til Turbospar

BSU vs Spare med Turbospar

BSU er en sparekonto med høy rente (Boligsparing for ungdom) som passer perfekt for å spare penger til barns fremtidige boligdrøm. En svært attraktiv sparekonto, men det er én hake; den fungerer kun til boligsparing. Barn, ungdom og unge voksne har flere og større drømmer enn kun bolig. Sparer du med Turbospar gir du dem frihet til å velge selv. Drømmer om lengre utenlandsopphold, studier og bil – det meste kan bli virkelighet dersom du begynner sparingen tidlig.


Er BSU løsningen for de som kommer etter deg?

Det er også verdt å merke seg at man heller ikke bør fylle opp BSU-kontoen dersom man ikke får utnyttet skattefordelen med full kvote. Det er fordi at fordelen henger derfor sammen med størrelsen på inntekten.

Hvis man skal spare «full kvote» på 25.000 kroner i året får du et fradrag på 5.000 kroner. Det betyr at man må ha en inntekt som gir minst 5.000 kroner i skatt. Dette får man f.o.m 74.650 kroner i inntekt. Hvis fradraget på BSU-kontoen er høyere enn det du betaler i skatt, mister du resten av fradraget.


En enkel kalkulator til å beregne den månedlige gevinsten

Her finner man en enkel kalkulator som kan tas i bruk for å beregne hva gevinsten blir over tid. Husk på at kalkulatoren beregner månedlig renteutbetaling og dersom man ønsker å beregne antall år, må man da gange antall år med 12 måneder. Eks. 10 år er 120 måneder.


Et lite månedlig beløp blir mye penger på sikt 

Dersom det skal spares i 10 år og man setter inn på Turbospar kontoen 100 000kr, blir gevinsten på hele 24 234,87 kr i tillegg til det opprinnelige beløpet på 100 000. Dvs. en økning på hele 24% av det opprinelige sparingsbeløpet.

Dette er et vesentlig beløp som gjør at du kan gi kommende generasjon en vesentlig hjelp til å oppfylle egne drømmer, eller en mykere start på voksenlivet. 


Smart sparing – fra økonomer til folk flest 

Smart sparing er et begrep økonomer og banker har brukt i en årrekke. Men hvordan kan man egentlig spare smart? Først og fremst handler det om å sette opp et fornuftig og realistisk budsjett. På denne måten finner du ut hvor mye du kan spare i faste trekk hver måned hvor pengene overføres til en egnet konto. 


Å spare på brukskonto er ikke ansett som smart sparing. For det første er det svært enkelt å miste oversikten, og på den måten bruke av oppsparte midler, for det andre er renten vesentlig lavere enn på en dedikert sparekonto. Turbospar fra 365Direkte er en slik konto. Her får du en svært gunstig kombinasjon av høy rente og månedlig kapitalisering, uten uttaksbegrensinger

 


Denne kontoen bestiller du enkelt og kostnadsfritt ved å klikke på banneret under.

 Spare mer penger med Turbospar fra 365Direkte


Du trenger ikke spare til noe. Det viktige er at du sparer

Mange har en oppfattelse av at sparing er kjedelig, eller at det er unødvendig dersom man ikke har et konkret sparemål. Dette stemmer ikke. Alle bør spare, og de som allerede gjør det bør sannsynligvis også se på om de kan spare både mer og smartere. Livet er uforutsigbart, uansett hvilken livsfase du befinner deg i. Enten det er bilen som plutselig må på service, en hvitevare som ryker, eller helt andre utgifter som dukker opp, er det lettere å angre på at man ikke sparte nok, enn at man sparte for mye. 

 

Penger spart er penger tjent

Med den høye renten og månedlige kapitaliseringen sørger Turbospar fra 365Direkte for at du tjener penger på sparingen din raskere enn tidligere. Det blir også enkelt å følge med på økningen, som med en effektiv rente på 1,81 prosent på en saldo fra 100 000 kroner går raskere enn på de fleste andre sparekontoer. 

 

Gjør deg og dine en tjeneste: Spar smart fra og med i dag

Spare mer med Turbospar fra 365Direkte

Det finnes ingen grunn til å utsette gode valg. Spar penger til deg selv eller kommende generasjoner fra og med i dag, og sørg for at du og din familie sitter i en stadig tryggere økonomisk situasjon. Sparing er den beste måten å sikre seg fra økonomiske nedturer i fremtiden, og et av de beste verktøyene for å sikre kommende generasjoner av familien. Nordmenn er i verdenstoppen hva gjelder å spare i bolig, men dette er ikke helt risikofritt. Klikk deg inn på Turbospar nå og les mer om de svært gunstige vilkårene til Turbospar. Setter du opp en sparekonto her fordeler du risikoen, og du vil raskt se hvordan sparepengene vokser takket være høy rente og månedlig kapitalisering. Send inn en søknad om Trubospart i dag, eller ta kontakt med oss dersom du skulle ha noen spørsmål på telefon 987 00 365 eller via vårt kontaktskjema.


Bestill Turbospar

 


Vi er her for å hjelpe deg!

 


 

 

 

 


Avklaringer og disclaimer.

* 365Direkte er en enhet  i Danske Bank

** Turbospar er et sparingsprodukt som tilbys av 365Direkte